Tilana Lkv

TOIMITILOJEN ASIANTUNTIJA 

Tilana LKV on toimitilojen myyntiin, vuokraukseen ja arviointiin sekä kiinteistökehitykseen keskittynyt välitysliike. Toiminta-alueemme on Länsi-Uusimaa ja erityisesti Lohjan seutu.

Hoidamme toimitilojesi myynnin tai vuokrauksen puolestasi. Tavanomaisen ilmoittelun lisäksi etsimme aktiivisesti vuokralaisia vapautuviin tiloihin. Autamme asiakkaitamme löytämään liiketoimintaansa parhaiten soveltuvat tilat. Toimitilavaihtoehtojen kartoitus ja etsintä ovat työtämme, joten säästä aikaasi ja kerro meille tilatarpeistasi, niin avustamme mielellämme hakuprosessissa.

Kaikkia vapaita tai vapautumassa olevia tiloja ei markkinoida julkisesti; meillä alueen asiantuntijoina on usein tietoa tällaisista kohteista. Myös omilla listoillamme on toimitiloja hiljaisessa välityksessä.

Palvelemme kaikissa toimitila-asioissa. Toimimme yhteistyökumppanina erilaisissa kiinteistökehitys -hankkeissa tilojen käyttötarkoituksen muutoksista rakennusmaan hankkimiseen. Teemme yhteistyötä alueella toimivien rakennusliikkeiden kanssa sekä avustamme viranomaisasioinnissa. Palveluihimme kuuluu myös toimitilojen ja erikoiskohteiden arviointi.

Tilan kohteet