Uutisia

Kaupunkilehti Ykkös-Lohja Paikallisia uutisia Lohja, Vihti, Siuntio, Karkkila

 • Tuukka Taponen otti murskavoiton Formula Regionalin Lähi-Idän sarjassa
  by Päätoimittaja on 19.2.2024 at 09:16

  Tuukka Taponen keräsi 315 pistettä, kun toiseksi tullut Ugo Ugochukwu sai kokoon 178 pistettä. Flying Finn Academyn kasvatti, vasta 17-vuotias Tuukka Taponen varmisti jo viime viikonloppuna koko Formula Regionalin Lähi-idän The post Tuukka Taponen otti murskavoiton Formula Regionalin Lähi-Idän sarjassa appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • Siirrä puhelinliittymäsi Telialle- saat kaupan päälle vastamelukuulokkeet
  by Päätoimittaja on 19.2.2024 at 07:52

  Kattava liittymävalikoima ja upeat edut Telia tarjoaa laajan valikoiman puhelinliittymiä, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin. Olit sitten kevyt käyttäjä tai aktiivinen liikkuja, meiltä löytyy juuri sinulle sopiva ratkaisu. Valikoimaamme kuuluvat niin The post Siirrä puhelinliittymäsi Telialle- saat kaupan päälle vastamelukuulokkeet appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • Tulevaisuutesi: miten huolehdit omaisuudestasi
  by Päätoimittaja on 18.2.2024 at 12:00

  Jos ajatellaan tavallisen suomalaisen arkea ja omaisuutta, yksi suurimmista investoinneista monelle on oma asunto. Oman asunnon arvon ylläpitäminen ja parantaminen on tärkeää henkilökohtaisessa taloudenhoidossa.Asunnon arvon ylläpitämiseen liittyy monia tekijöitä, kuten The post Tulevaisuutesi: miten huolehdit omaisuudestasi appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • Tulevaisuuden trendit varainhoidossa
  by Päätoimittaja on 16.2.2024 at 11:47

  Varainhoidon alalla tapahtuu jatkuvasti muutoksia, ja tulevaisuuden trendit näyttävät entistä enemmän nojaavan teknologian ja kestävän kehityksen suuntaan. Digitalisaatio on muuttanut monia toimialoja, ja varainhoito ei ole poikkeus. Tekoälyn ja koneoppimisen The post Tulevaisuuden trendit varainhoidossa appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • Yrittäjän ei enää tarvitse marssia pankkiin – lainaa saa helposti netistä
  by Päätoimittaja on 16.2.2024 at 07:17

  Moni suomalainen yrittäjä on turvautunut jossakin vaiheessa yrityslainaan. Jos olet pyörittänyt omaa yritystoimintaa Lohjalla tai muualla Suomessa joitakin vuosikymmeniä sitten, saatat muistaa lainanhakureissut lähipankkiisi. Silloin kyseessä ei yleensä ollut mikään The post Yrittäjän ei enää tarvitse marssia pankkiin – lainaa saa helposti netistä appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • Länsi-Uudenmaan Säästöpankki laajentaa toimialuettaan
  by Päätoimittaja on 15.2.2024 at 08:08

  Länsi-Uudenmaan Säästöpankki laajentaa toimialuettaan kuudelle lähialueelle: Espooseen, Kauniaisiin, Vantaalle, Inkooseen, Hankoon ja Raaseporiin. Tavoitteena on tuoda Säästöpankin palvelut mahdollisimman monipuolisesti saataville läntisen Uudenmaan asukkaille sekä tukea samalla Säästöpankkiryhmän kasvua pääkaupunkiseudulla. The post Länsi-Uudenmaan Säästöpankki laajentaa toimialuettaan appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • Lainaa verkossa: Axolaina
  by Päätoimittaja on 14.2.2024 at 14:59

  Miksi valita Axolaina Lainan suuruus ja vakuudettomuus Axolaina tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että voit hakea suhteellisen suurta lainaa ilman, että sinun The post Lainaa verkossa: Axolaina appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • Italian pronssi pirteä alkusysäys Hinderssonin motocrosskauteen
  by Päätoimittaja on 14.2.2024 at 14:03

  Lohjan Seudun Moottorikerhon Kasimir Hindersson juhli motocrossissa Italian talvimestaruussarjan pronssia viime sunnuntaina. 17-vuotiaan katse on nyt vahvasti Hollannin, Saksan ja Euroopan mestaruussarjoissa sekä MM-kilpailussa. Jo useita vuosia kansainvälistä uraa rakentanut The post Italian pronssi pirteä alkusysäys Hinderssonin motocrosskauteen appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • MTV Katsomo ja suoratoiston maailmat
  by Päätoimittaja on 14.2.2024 at 10:13

  MTV Katsomo on noussut yhdeksi Suomen johtavista suoratoistopalveluista, ja sen laaja tarjonta kattaa niin kotimaiset suosikit kuin kansainväliset hititkin. Palvelu on erityisen arvostettu monipuolisesta valikoimastaan, joka puhuttelee laajaa katsojakuntaa eri The post MTV Katsomo ja suoratoiston maailmat appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • Mistä laskurahoituksen hinta muodostuu
  by Päätoimittaja on 14.2.2024 at 09:43

  Laskurahoituksen hinta muodostuu useista eri tekijöistä, jotka yhdessä määrittävät rahoituspalvelun kokonaiskustannukset yritykselle. Nämä tekijät voivat vaihdella pankista toiseen, mutta yleisimmin hintaan vaikuttavat seuraavat osatekijät: Rahoitusmaksu: Tämä on pankin perimä maksu The post Mistä laskurahoituksen hinta muodostuu appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.