Uutisia

Kaupunkilehti Ykkös-Lohja Paikallisia uutisia Lohja, Vihti, Siuntio, Karkkila

 • Vamos Padel aikoo saneerata Lohjalle padel-hallin
  by Päätoimittaja on 27.5.2022 at 08:28

  Vamos Padel avaa Lohjalle padel-hallin keväällä 2023. Vamos Padel Lohja saneerataan K-citymarketin vieressä olevaan halliin, osoitteeseen Vappulantie 475. Suunnitelmissa on laajentaa ja korottaa vanhaa hallia. Urakoitsijana hankkeessa toimii turkulainen Rakennushuolto Aho Oy. – Haemme hallille rakennuslupaa kesäkuussa 2022. Jos hanke etenee suunnitelman mukaan, Vamos Padel Lohja avataan keväällä 2023, kertoo Primace Oy:n toimitusjohtaja Ristomatti Haapamäki. The post Vamos Padel aikoo saneerata Lohjalle padel-hallin appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • Älä tyydy yhteen lainatarjoukseen – Rahalaitos auttaa
  by Päätoimittaja on 25.5.2022 at 17:20

  Oletko miettinyt lainojesi uudelleen järjestelyä, mutta haluaisit tehdä sen mahdollisimman pienellä vaivalla? Ei hätää, tässä sinulla hyvä vaihtoehto: Rahalaitos. Se auttaa, ja hankkii tarjoukset useammalta rahoittajalta. Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011. Lainan valinnanvaikeus Lainojen hallinnointiin ei pidä mennä liikaa aikaa. Elämän erilaisten tilanteiden lainoittaminen The post Älä tyydy yhteen lainatarjoukseen – Rahalaitos auttaa appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • Kodin muoviset käyttötavarat kiertoon Ämpäristöpäivänä
  by Toimittaja on 25.5.2022 at 08:03

  Orthex järjestää Ämpäristöteko-tempauksen Lohjalla Hossanmäentien ABC:llä 3.6. klo 12.00–18.00. Tapahtumassa vastaanotetaan kuluttajien ja kotitalouksien kovasta muovista valmistettuja käyttötavaroita kierrätettäviksi. Kierrätettävien esineiden vastaanoton lisäksi tempauksessa kerrotaan muovin kierrätyksestä ja lajittelusta. Vastaavia tempauksia järjestetään tuona päivänä eri paikkakunnilla ympäri Suomea. –Tempauksen tavoitteena on nostaa ihmisten tietoisuutta siitä, että kaikenlaisia muovituotteita voi kierrättää, kertoo Orthexin markkinointijohtaja Hanna Kukkonen. The post Kodin muoviset käyttötavarat kiertoon Ämpäristöpäivänä appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • Rakennuskoneet kätevästi vuokraamalla
  by Toimittaja on 25.5.2022 at 07:59

  Jos tarvitsen jotain konetta tai laitetta vain kerran vuodessa tai harvemmin, eikö olisikin kätevää vuokrata se ostamisen sijaan? Sekä oma lompakko että ympäristö kiittäisivät valinnastasi. Toimitusjohtaja Juha Ojala Ojamart Oy:stä on samaa mieltä ja toteaa, että koneiden ja laitteiden vuokraaminen on nykyaikaa. –Vuokraamme koneita kaikkeen talonrakentamisessa, remontoinnissa ja kunnossapidossa sekä puutarhanhoidossa tarvittavaan. Kun täällä maaseudulla The post Rakennuskoneet kätevästi vuokraamalla appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • Rakennusvälineitä ”montusta parkettiin”
  by Toimittaja on 25.5.2022 at 07:56

  Vuokraava Oy vuokraa koneita ja laitteita sekä ammattilaisille että yksityisille rakentajille. –Valikoimasta löytyy rakennuskoneita montusta parkettiin. Kaikkea, mitä omakotitalon tai taloyhtiön korjauksiin ja rakentamiseen tarvitsee ja jos jotain ei ole, se ostetaan. Lisäksi on mm. erilaisia kaivinkoneita, telineitä, maantiivistysvälineitä, siivouslaitteita ja puutarhakoneita, tiivistää Janne Mäkinen Vuokraava Oy:stä. Kyseessä on perheyritys, jonka Jussi ja Riikka Vainikka The post Rakennusvälineitä ”montusta parkettiin” appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • Trogenilla näytön paikka Nürburgringin Nordschleifellä
  by Toimittaja on 25.5.2022 at 07:53

  Menestynyt autourheilun tulevaisuuden lupaus Sami-Matti Trogen on tosipaikan edessä legendaarisella Nürburgringin Nordschleifenradalla, jota kutsutaan vihreäksi helvetiksi. 26.5.–29.5. ajettava kilpailu kestää 24 tuntia. Lohjalainen, 19-vuotias Sami-Matti Trogen ei ole eilisen teeren poika autourheilussa, vaikka iästä päätellen niin voisi kuvitella. Jo 14-vuotiaana hän pokkasi ensimmäiset kansainväliset pokaalinsa rallicrossissa Unkarissa vuonna 2016. Lähestulkoon aina sarjansa nuorimmaisena kilpailleella Trogenilla The post Trogenilla näytön paikka Nürburgringin Nordschleifellä appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • Poliisi toteutti tuloksekkaan huumausainevalvonnan Lohjalla
  by Päätoimittaja on 24.5.2022 at 12:04

  Länsi-Uudenmaan poliisi toteutti Lohjalla tehostetun huumausainevalvonnan 10.–11.5.2022. Valvontaan osallistui tutkinnan partioita Lohjalta ja kenttävalvonnan partioita Espoosta. Valvonnan aikana paljastui useita erilaisia huumausaineisiin ja niiden käyttämiseen liittyvä rikosepäilyjä.  Esimerkiksi kahdeksaa tapausta tutkitaan rikosnimikkeellä huumausaineen käyttörikos ja kolmea nimikkeellä huumausainerikos. Muita valvonnasta rikostutkintaan siirtyneitä tapauksia olivat muun muassa kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja kiinniotto etsintäkuulutukseen. Rikoskomisario Rauli Salosen The post Poliisi toteutti tuloksekkaan huumausainevalvonnan Lohjalla appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • Ratamoottoriveneilyn SM Lohjalla
  by Toimittaja on 24.5.2022 at 10:53

  Ratamoottoriveneilyn SM-sarja RaceWKND! starttaa kautensa Lohjalla Aurlahden rannassa 28.5.–29.5. Kovaakin kovempi ratamoottoriveneilyn F4-luokka jatkuu, kun tämän hetken F4-katamaraaniveneiden Euroopan kärki kilpailee Lohjalla. Hurjia hetkiä on siis takuulla luvassa.Viime kaudella EM-kultaa saavuttanut virolainen Stefan Arand tavoittelee Euroopan kovimmassa sarjassa vain ja ainoastaan kultaa. –Jos haluaa pärjätä maailmalla, paras paikka harjoitella on nimenomaan Suomessa, Arand toteaa.Nummelalainen Jarno The post Ratamoottoriveneilyn SM Lohjalla appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • Hyvinvoivana kohti tulevaa
  by Päätoimittaja on 24.5.2022 at 10:07

  Jokaiselle meille on annettu tämä yksi elämä, ja sen kulkemiseksi tämä yksi keho. Meille on myös annettu opastusta ja tietoa siitä, miten hoidamme itseämme, mieltämme ja kehoamme, jotta voisimme paremmin. Tämä artikkeli sisältää mainoslinkkejä Puhti-laboratiokokeiden palveluihin joiden kautta on mahdollista tehdä terveystarkastus tai tiettyjen aineiden mittaus tai vaikkapa tilata kaverille lahjakortti. Voi paremmin Jokainen meistä The post Hyvinvoivana kohti tulevaa appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.

 • Torstain kulttuurikävelykierrokset alkavat
  by Toimittaja on 24.5.2022 at 08:16

  Lohjan perinteiset Torstain kulttuurikävelykierrokset alkavat jälleen kesäkuun alussa ja jatkuvat aina elokuun loppuun saakka. Torstain kulttuurikävelykierrokset ovat lähimatkailua parhaimmillaan, ja kierroksista kannattaakin osallistua niin monelle kuin mahdollista, sillä viikoittain vaihtuvat teemat tuovat varmasti uutta näkökulmaan Lohjaan, lohjalaisuuteen ja lähimatkailuun. Torstain Kulttuurikävelykierrokset alkavat torstaina 2.6. klo 17.00. Tapahtumasarja alkaa ja päättyy Ojamon kartanon kierrokseen, jossa tutustutaan The post Torstain kulttuurikävelykierrokset alkavat appeared first on Kaupunkilehti Ykkös-Lohja.