Lohjantalousalueen markkinoinnista

Tiesitkö, että Lohjan väkiluku ei ole kasvanut sitten vuoden 2013 ja nykyään koko Lohjalla asuu hieman alle 47 000 ihmistä. Naapureista lähinnä Kirkkonummi kasvaa kovaa tahtia, Vihdissäkin asukasluku on pienoisessa kasvussa ja nyt noin 29 000 asukasta. Yli 65-vuotiaita Lohjalla asuu reilut 10 000 ja alle 25-vuotiaita noin 15 000 ihmistä. Kerrostaloasuntoja on Lohjalla vain noin 8000 kpl ja työllisiä on Lohjalla tätä nykyä noin 20 000 työntekijää. Asuntoja Lohjalla on reilut 22 000 kpl.

Tavaroita myyvän ja tuotteitaan kaupustelevan on hyvä tietää ketä missäkin asuu, ja miten nämä henkilöt ovat tavoitettavissa.

Kaupunkilehti Ykkös-Lohja

Esimerkiksi Ykkös-Lohja jaetaan joka viikko 23 900 kpl, Nummelaan jaetaan joka viikko 6 600 ja Pohjois-Siuntioon 1 700 kotitaloutta. Lehti siis peittää hyvin koko talousalueen ja kerran kuukaudessa jaetaan vielä lisää 10 000 kpl kattamaan loput Vihdistä sekä Karkkilaankin 5 300 kotitaloutta.

Koska jotkut kotitaloudet eivät halua lehteä, Ykkös-Lohja julkaiseen jokaisen artikkelinsa myös kotisivuilla www.ykkoslohja.fi sekä koko lehden aina keskiviikkoisin PDF versiona kotisivuilla kaikille niille, jotka eivät kotiinsa lehteä halua. Viikoittain tuon PDF lehden käy lukemassa reilut 1000 lukijaa.

Digikanavat

Nettisivujen lisäksi ollemme avanneet useampia teemoitettuja nettisivuja, joilla myös julkaisemme artikkeleitamme sekä muiden toimittajien tiedotteita. Nettisivujen teemat sisältävät niin autoilua, hyvinvointia, historiaa, harrastuksia, Kuninkaantietä, Itämerta, urheilua, politiikkaa yms. Näiden sivustojen lisäksi hallinnoimme myös useampaa Facebook kanavaa, joiden kautta tavoitetaan erityyppisiä asiakkaita eri ikäryhmistä.

Esimerkiksi OstaLohjalta ja OstaVihdistä kampanjat tavoittavat kotisivujensa ja sosiaalisen median avustuksella nimenomaan niitä ihmisiä, jotka eivät välttämättä joka viikko lue lehteä.

Koko palveluidemme tarkoitus ja idea on tuoda asiakkaidemme tuotteet ja palvelut esille potentiaalisille tilaajille. Tämän suorittamiseen meillä on käytettävissä useampia kanavia, riippuen asiakkaan (teidän) tarpeista ja tuotteista sekä palveluista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.