Kylpylähotelli Päiväkummusta Lohja Spa & Resort

Kylpylähotelli Päiväkumpu on käynyt läpi lukuisia tila- ja palvelu-uudistuksia, jotka ovat vuoden 2019 alusta huipentuneet nimenmuutokseen. Uudistuneen spa-osaston suunnittelussa on panostettu suomalaisuuteen ja elämyksellisyyteen. Hotellipuolta on kehitetty entisestään: Lohjanjärven rannalle valmistui viime vuonna superior-tason hotellihuoneita, tarjoten matkailu- ja lomaelämyksen kauniin luonnon ympäröimänä.

Kylpylähotelli Päiväkumpu on vaihtanut nimensä Lohja Spa & Resortiksi. Kylpylähotelli on viime vuosien aikana läpikäynyt lukuisia tila- ja palvelu-uudistuksia, jotka ovat vuoden 2019 alusta huipentuneet nimenmuutokseen.

Uudistuksista mittavin on ollut vuonna 2016 uusittu elämyskylpylä, jossa on panostettu suomalaisuuteen ja elämyksellisyyteen. Satumainen kylpylä on saanut inspiraationsa Sakari Topeliuksen Koivu ja Tähti -sadusta. Nämä elementit ovat vahvasti läsnä kylpylän aistimaailmassa niin materiaaleissa, kuvissa, tuoksuissa, väreissä kuin äänissäkin tarjoten elämyksen kaikille aisteille. Myös Lohja Spa & Resortin hotellipuolta on kehitetty entisestään: osa huoneista on remontoitu superior-huoneiksi ja rannan tuntumaan on rakennettu 12 kappaletta täysin uusia superior-tason hotellihuoneita. Vuonna 2018 Lohja Spa & Resortissa tehtiin myös mittava energiaremontti yhteistyössä Leasegreenin kanssa. Samalla kiinteistöön asennettiin aurinkosähköjärjestelmä sekä ilmanvaihto ja valaistus modernisoitiin. Uusi ja kansainvälinen nimi kuvaa uudistunutta ja edelleen uudistuvaa tarjontaa aiempaa paremmin.

Lohja Spa & Resort pyrkii tarjoamaan rentoutumista ja hyvää oloa monenlaisille asiakkaille, kauniin Lohjanjärven luonnon ympäröimänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.