Asunto Lohjalta

Asuntoverkon kautta saatavilla mm.

Perinteistä kiinteistönvälitystä nykyaikaisin menetelmin Lohjalla ja Länsi-Uudellamaalla

Kiinteistöjen Myyntikeskus Harry Pihlström LKV(A) toimii Lohjan keskustassa Vihdinkatu 6:ssa, jossa olemme palvelleet uskollisia asiakkaitamme jo vuosikymmenten ajan. Toimialuettamme on Lohjan seutu ja Läntinen-Uusimaa.

Pitkäaikainen kokemuksemme kiinteistönvälitysalalta takaa luotettavan ja asiantuntevan palvelun.

Hoidamme asiantuntevasti kaikki asunto- ja kiinteistökaupat, niin pienet kuin suuretkin kokonaisuudet, myös toimitilakiinteistöt. Palveluihimme kuuluvat myös asuntojen ja toimitilojen vuokrauspalvelut sekä kirjallisten arviolausuntojen laatiminen.

Myytävät asunnot

Myytävät loma-asunnot

Myytävät tontit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.