OP-Kiinteistökeskuksesta tulee OP Koti – paikallisuus on palvelumme keskiössä ja OP Koti haluaa olla suunnannäyttäjä Länsi-Uudenmaan piristyvässä asuntomarkkinassa

OP-Kiinteistökeskuksesta tulee OP Koti

Jo 70 vuoden ajan OP:n kodinvaihtamiseen liittyviä palveluita on tuottanut OP-Kiinteistökeskus. Nyt tästä vanhasta nimestä luovutaan, ja jatkossa tuttuja palveluja tuottavan yrityksen nimi on ytimekkäästi OP Koti.

– OP Kodin toimintaa on viimeisen kahden vuoden aikana uudistettu voimakkaasti, sillä kiinteistönvälitysala on isossa murroksessa. Asunto-osakekirjat sähköistyvät ja asuntokauppa digitalisoituu jo tänä vuonna. Haluamme tuoda markkinoille lisää digitaalisia palveluita ja samalla vahvistaa vahvaa paikallista asiantuntemusta, kertoo OP Koti Länsi-Uusimaan toimitusjohtaja Tuomas Tyrsky.

OP Kodilla on Suomessa 43 paikallista yritystä, joilla on yhteensä 170 toimipistettä ja 500 välittäjää.  

OP Koti kokoaa asumiseen liittyvät palvelut yhteen helposti käytettäväksi kokonaisuudeksi. Sivustolta löytyvät muun muassa OP Kodin myynnissä olevat kohteet, apua asunnon hinnoitteluun sekä myyjän palvelut. OP Koti -sivustolla voi arvioida asunto-osakeyhtiössä sijaitsevan asunnon arvon ja kiinteistön arvioituja kauppahintoja. Sivustolta löytyy myös matka-aikakartta, jonka avulla ostaja voi etsiä itselleen sopivan hintaista kotia riittävän läheltä keskustaa. Myyjä saa sivustolta paljon asunnon myyntiin liittyvää tietoa, kuten tietoa myynti-ilmoitusten katsojamääristä. Brändiuudistus luo edellytykset uudelle raikkaalle alulle, ja nyt on hienoa päästä kertomaan myös asiakkaillemme lisää tästä uudistuksesta, iloitsee Tuomas Tyrsky.

OP Koti Länsi-Uusimaa haluaa olla vetovoimaisin asunnon vaihtamisen kumppani Länsi-Uusimaalla ja palvelee asiakkaita Kirkkonummella, Lohjalla, Vihdissä ja Karkkilassa. Saumaton yhteistyö OP Länsi-Uusimaan kanssa takaa asiakkaillemme kaikki asumisen palvelut saman katon alta sujuvasti ja nopeasti.

Uutta – OP Koti Premium -palvelu ja OP Koti Stailaus

Tutkimusten mukaan yli 90 % asunnon ostajista saa ensimmäisen kontaktin asuntoihin internetin kautta. Tällöin hyvien valokuvien ja tunnelman merkitys ovat ratkaisevissa rooleissa.

OP Koti Premium -palvelupakettiimme sisältyy sisustussuunnittelijan konsultaatiokäynti sekä hänen toteuttamansa kuvausstailaus, jolla asunnon parhaat puolet tuodaan oikealla tavalla esille. Tänä päivänä asia on ensiarvoisen tärkeä – ostopäätös tehdään usein sen ensivaikutelman pohjalta, jonka ostaja on saanut ensikertaa asunnon kuvia katsellessaan ja asiakkaat tekevät päätöksen asuntonäytölle lähtemisestä lähes aina kuvien perusteella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.