Tapahtumien yö Lohjalla

Tapahtumien Yö perjantaina 23.8.


Mukana mm. Café Lauri, Tytyrin elämyskaivos, Pink Lemon, Lohjan Pääkirjasto, Synnerbergin kioski ja Lohjan museo!

Café Lauri, Kauppakatu 16, 08100 Lohja – Kuohuviinijamit klo 19 Cafe Laurin ulkoterassilla, Johanna Juhola ja Roope Aarnio duo. Vapaa pääsy! Sammon taonnan ja Cafe Laurin yhdessä järjestämässä konsertissa esiintyvä Johanna Juhola on puhaltanut pölyjä pois vanhoista käsityksistä harmonikasta instrumenttina ja häntä on kutsuttu kurittomaksi tangoinnovaattoriksi, maailmanmusiikkihelmeksi ja yhdeksi maamme kiinnostavimmista haitarinsoiton uudistajista. Konsertissa Juhola esiintyy duona kitaristi Roope Aarnion kanssa. Duolle on ominaista välitön ja hienovarainen musiikillinen kommunikointi, kotoisuuden ja hieman epätodellisten tunnelmien vaihtelu sekä heittäytyvä improvisaatio ja leikkisyys. Vapaa pääsy!

– Lohjan museo, Rovastinkatu 1, 08100 Lohja – Museon näyttelyt ”Arabia – astioiden aatelia ja arkista kauneutta” sekä ”Kohtaamisia” ja kahvila auki klo 20 asti. Vapaa pääsy alkaen klo 16. Klo 19 Heikki Willamo esittelee Kohtaamisia -luontokuvanäyttelyn.

Tytyrin elämyskaivos, Kuilukatu 42, 08100 Lohja – Pimeät kierrokset klo 18 ja klo 20.30. Liput 20 € (sis.palvelumaksu) etukäteen NetTicket.fi Kesto 1,5 h Pimeällä kierroksella koetaan Tytyrin Elämyskaivoskierros nimensä mukaisesti pimeässä. Jännittävä 2 tuntia kestävä kierros kuljetaan taskulampun valossa pitkin Tytyrin kaivoksen -110 tason kaivoskäytäviä ja kierros päättyy suuren kaivoslouhoksen valoteokseen.

Huom! Tytyrin kaivosmuseossa on +8 astetta lämmintä sekä kypärä pakko. Kypärät ja taskulamput tulevat kaivoksen puolesta, mutta mukaan voi ottaa myös oman taskulampun. Ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Tuulentuvapa, Laurinkatu 61, 08100 – Klo 10-21. Järjestämme työpajoja, ennustajan, arpajaiset ja kahvion. Tuulentuvan puoti on auki koko tapahtuman. mm. nokkoslangalla virkaten oma taideteoksesi tai harjoittelua nokkoslangan käytössä. Voit myös ostaa oman nokkoslankakerän ja virkkuukoukun jatkaaksesi virkkausta kotona. Paketin hinta: 10,00 (sis. alv 24%).

Synnerbergin kioski, Hakulintie 26, 08500 Lohja – Synnerberg valmistaa Belgialaisia vohveliannoksia. Takakonttikirppis alkaa 17.00 ja varaukset ottaa vastaan Maili Soukka 040 501 0358. Korumyyjä. Veronan kukkasia ja Home Care tuotteita ja tarjouksia 16-20 Haitarinsoittaja klo 17 jälkeen.

Lohjan pääkirjasto, Karstuntie 3, 08100 – klo 14:00 alkaen AINEISTON POISTOMYYNTIÄ ala-aulassa klo 15:00 ja 17:00 KOTIKAUPUNKIMME LOHJA DOKUMENTTI, kesto 24 min Järnefeltinsalissa klo 17:00-20:00 PINSSIPAJA JA VÄRITYSKUVIA lastenosastolla klo 17:30 – 19:30 KIVIKIERROS HANKE esittäytyy pääkirjaston pihamaalla. Tule tunnistamaan erilaisia kiviä ja testaamaan Seppo pelipedagogiikalla toteutettu ulkoilmapeli klo 18:00 LASTEN ELOKUVA, kesto 44 min lastenosaston Pähkinässä klo 18:30 LOHJAN TEATTERI :musikaalin Hiomaton Timantti esittely ja ohjelmiston esittely aikuisten osastolla (2.krs) klo 19:00 – 19:30 improvisaatioryhmä NASAKKA aikuisten osastolla (2.krs) Kirjasto auki klo 21 asti.

Pink Lemon, Metsolankatu 14, 1850 Lohja – Late night tea kahdella kattauksella: klo 18.30-20 ja klo 21-22.30 pöytävarauksin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.