Haluatko tavoittaa lohjalaiset ja lähialueen

Jos haluat kertoa Lohjalla, Siuntiossa, Vihdissä ja Karkkilassa omista palveluistasi tai liikkeessäsi olevista tuotteista – saat parhaan alueellisen peiton Ykkös-Lohjan sivuilla. Printtilehden jakelun lisäksi saatavilla ovat nimittäin myös nämä nettisivustot eli digitaalinen markkinointi.

Jos laitat oman yrityksesi näkyville Ykkös-Lohjaan voit saada samalla mainoksesi myös:

www.ostalohjalta.fi sivustolle sekä sen www.facebook.com/ostalohjalta kanavaan, jolla saat profiloitua tuotteesi ja palvelusi nimenomaan Lohjan alueelle.

Lisäksi jos palvelusi liittyvät rakentamiseen tai välität asuntoja Lohjan talousalueella, on mahdollisuutena laittaa mainoksesi myös www.lohja2021.fi sivustolle.

Ykkös-Lohja on Lohjan talousalueella joka viikon keskiviikko ilmestyvä kaupunkilehti, joka jaetaan viikoittain noin 34000 talouteen (painos 34 000, kesäkaudella 35 000) ja kerran kuukaudessa laajenettuna lähes 44 000 talouteen (painos 44 000, kesällä 45 000).
Jakelualueet Läntisen Uudenmaan kaupungit ja kunnat: Lohja, Karjalohja, Sammatti, Siuntio, Nummela, Ojakkala, Nummi-Pusula. Lisäksi laajennetuissa jakeluissa Vihti kk ja Karkkila.

Myynti, mediatila lehdessä

Jill Alander p. 050-540 7744, jill@ykkoslohja.fi
Tove Luukkonen p. 044-9835 104, tove@ykkoslohja.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.