Lohja-suklaa ja -kahvi ovat nyt myynnissä

Lohja-tuotteita voi myös tilata noutovalmiiksi pakattuna

Visitlohjan lahjapuoti, Lohjan matkailutoimiston yhteydessä, osoitteessa Laurinkatu 50, on saanut näin joulun alla mukavasti täydennystä, kun suosittu Lohja-kahvi on saanut seurakseen Lohja-suklaan ja Lohja-teen. ”Lohja-herkkujen” tuoteperhettä laajennettiin asiakkaiden toiveista, sillä pian Lohja-kahvin lanseerauksen jälkeen, tuli toive sekä Lohja-teestä että suklaasta, jota voisi nauttia maukkaiden juomien seurana.

Lohja -suklaa on maultaan omenakaupungille sopiva omena-maitosuklaa. Lohja – suklaalevyt on tehty vastuullisesti tuotetusta kaakaomassasta käsityönä Iittalassa Kultasuklaan tehtaalla. Lohja -tee on puolestaan ihastuttava vihreä luomutee, jossa maistuu omenankukka. Lohja-tee on valmistettu Saksassa ja se sisältää vihreää teetä (93%), omenaa, teekukintoja, magnoliaa ja granaattiomenaa. Lohja-tee on toteutettu yhteistyössä lohjalaisen kahvipaahtimon Cafetoria Roasteryn kanssa.

Cafetoria Roasteryn kanssa on toteutettu myös Gran Palomar pavuista tehty tummapaahtoinen luomukahvi, jota on elokuusta 2019 lähtien myyty jo yli 250kg. Lohja-kahvin, -suklaan ja -teen etiketit ja ilmeen on suunnitellut Milja Viljamaa, MiljArt ja etiketissä on tekstit ja tuoteselosteet suomi, ruotsi ja englanti.

Lohja-kahvia, -suklaata ja –teetä voi ostaa Visitlohjan lahjapuodista, minkä lisäksi Lohja-tuotteita on jälleenmyynnissä mm. Kahvila Liisassa, Lohjan Museolla ja Nummelan joulukaupassa. Visitlohjan lahjapuoti on avoinna talvikautena ma-pe klo 9-16, minkä lisäksi näin jouluna alla on pidennetyt aukioloajat klo 18 saakka to 10.12, ti 15.12 ja to 17.12. Lohja – tuotteita voi tilata myös noutovalmiiksi pakattuna tilauslomakkeella, joka löytyy visitlohja.fi -sivuilta tai ottamalla yhteyttä Visitlohjan toimistoon.

Visitlohjan lahjapuodista löytyy paljon muitakin ideoita lahjaksi tai tuliaisiksi. Esimerkiksi herkkä omenankukka sateenvarjo, Kalkki-Petterin omenamehuja ja hunajaa, paikallisia käsityötuotteita sekä Lohja-aiheista kirjallisuutta. Kaikki asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan tuotteisiin ja tekemään ostoksia turvallisesti terveenä sekä huomioiden turvavälit, hyvän käsihygienian ja kasvomaskien käytön.

Lohja-kahvi

Lohja -kahvi on Gran Palomar pavuista tehty tummapaahtoinen luomukahvi. Pavut on käsin kerättyjä ja aurinkokoivattuja, hankittuna suoraan viljelijältä. Lohja-kahvin aromi on hivenen pähkinäinen ja hennosti suklainen. Lohjan kaupunki toteutti Lohja-kahvin yhteistyössä lohjalaisen kahvipaahtimon Cafetoria Roasteryn kanssa.

 • Lohja-kahvin hinta Visitlohjan lahjapuodissa on 8.90€
 • Lohjan-kahvia myydään 200g pusseissa
 • Voit tilata Lohja-kahvia noudettavaksi Visitlohjan lahjapuodista (Laurinkatu 50, Lohja) tämän lomakkeen kautta.
 • Kysy tarjousta yli 10 pussin tilaukselle: tourist@lohja.fi tai 044 369 1309
 • Lohja-Kahvia on Visitlohjan puodin lisäksi myynnissä Cafetoria Roasteryllä, Tytyrin Elämyskaivoksella, Kahvila Liisassa, Putiikki Oiva Elossa ja torikahvila Kaffelassa
Kuva kolmesta Lohja-suklaalevystä

Lohja-suklaa

Lohja -suklaa on maultaan omenapitäjälle sopiva omena-maitosuklaa. Lohja – suklaalevyt on tehty käsityönä Iittalassa Kultasuklaan tehtaalla vastuullisesti tuotetusta kaakaomassasta.

 • Lohja-suklaan hinta Visitlohjan lahjapuodissa on 3.90€
 • Lohja-suklaata myydään 80g levyinä
 • Voit tilata tuotteen noudettavaksi Visitlohjan lahjapuodista (Laurinkatu 50, Lohja) tämän lomakkeen kautta.
 • Lohja-suklaata on Visitlohjan lahjapuodin lisäksi myynnissä Kahvila Liisassa.
Lohja teepussi vaaleanpunaisella pohjalla

Lohja-tee

Lohja -tee on ihastuttava vihreä luomutee, jossa maistuu omenankukka. Lohja-tee on valmistettu Saksassa ja se sisältää vihreää teetä (93%), omenaa, teekukintoja, magnoliaa ja granaattiomenaa. Lohjan kaupunki toteutti Lohja-teen yhteistyössä lohjalaisen kahvipaahtimon Cafetoria Roasteryn kanssa.

 • Lohja-teen hinta Visitlohjan lahjapuodissa on 6.90€
 • Lohjan-teetä myydään 100g pusseissa
 • Voit tilata Lohja-teetä noudettavaksi Visitlohjan lahjapuodista (Laurinkatu 50, Lohja) tämän lomakkeen kautta.
 • Kysy tarjousta yli 10 pussin tilaukselle: tourist@lohja.fi tai 044 369 1309
 • Lohja-teetä on Visitlohjan puodin lisäksi myynnissä Kahvila Liisassa, Lohjan Museolla sekä Tytyri Elämyskaivoksella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.