Kumppanuushaku

Lohjan Hiidensalmessa kaupungin keskustan läheisyydessä järjestetään valtakunnalliset Asuntomessut vuonna 2021. Uusi asuinalue suunnitellaan monipuoliseksi kokonaisuudeksi, jossa olennaisella sijalla ovat hyvinvointi, sukupolvien kohtaamiset, asumisen palvelut ja ikääntyneille sopiva asuminen.

Nyt messualueelle haetaan kumppaneita suunnittelemaan ja toteuttamaan kaksi kerrostalopainotteista korttelia. Suunnittelualue on hyvin keskeinen ja sijaitsee asuinalueen keskusaukion laidalla, messuraitin varrella. Kilpailun tavoitteena on toteuttaa talotyypeiltään, hallintamuodoiltaan ja palveluiltaan monipuolisia kortteleita. Kilpailusta kiinnostuneita toimijoita kannustetaankin muodostamaan monialaisia yhteenliittymiä alueen suunnitteluun ja toteutukseen. Yhteenliittymän monialaisuus voi juontua esimerkiksi rakentamisen, rakennustekniikan ja -materiaalien, asumisen ja liikkumisen palveluiden, kiinteistöpidon ja kolmannen sektorin toimijoista ja osaamisesta.

Kilpailun on kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa osallistujat muodostavat yhteenliittymät ja laativat yleispiirteiset suunnitelmat alueesta.

Ensimmäisen vaiheen haku päättyy 13.4.2018.

Rakennusliikkeille suunnatusta kumppanushausta järjestetään infotilaisuus maanantaina 26. helmikuuta klo 15-16.30 Lohjalla (Lohjan pääkirjasto, Karstuntie 3). Tilaisuudessa avataan hakuohjelmaa tarkemmin ja kerrotaan lisätietoja projektista. Lämpimästi tervetuloa!

Kumppanuushaun hakuohjelma

Kuvia Hiidensalmesta

Lisätiedot:

Mirka Härkönen, projektipäällikkö, Lohjan Asuntomessut, p. 050 590 8020, mirka.harkonen@lohja.fi

Aino Kuusimäki, projektikaavoittaja, Lohjan Asuntomessut, p. 044 374 3443, aino.kuusimaki@lohja.fi

Heikki Vuorenpää, operatiivinen johtaja, Osuuskunta Suomen Asuntomessut, p. 050 531 6776, heikki.vuorenpaa@asuntomessut.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.