Tytyrin Elämyskaivos on avoinna myös pääsiäisenä

Tytyrin Elämyskaivokseen on mahdollista sukeltaa myös pääsiäisen. Teemalliset pääsiäiskierrokset pitävät tänä vuonna taukoa, mutta Tytyrin Elämyskaivoskierroksia on lisätty lauantaille 31.3. ja sunnuntaille 1.4. Molempina päivinä kierroksia on kaksin kappalein klo 12 ja klo 14. Kierrokset kestävät noin tunnin ja soveltuvat hyvin koko perheen aktiviteetiksi. Lippuja Tytyrin Elämyskaivoksen kierroksille voi ostaa etukäteen Netticketin verkkokaupasta sekä Netticketin lipunmyyntipisteistä.

Tytyrin Elämyskaivoskierros vie syvälle maan alle mainarien maailmaan, missä pimeys ja valo yhdistettynä maanalaiseen äänimaailmaan luo aivan uudenlaisia kokemuksia. Kaivoskäytävillä koetaan kivensisäinen jännittävän maailma ja päästään aitoon mainaritunnelmaan.

Oppaan johdolla kierroksella tutustutaan GTK:n geologisen näyttelyyn kautta siihen mitä kaikkea maan alta voi löytyä. Kierroksen aikana tulevat tutuksi myös Tytyrin kaivoksen historia ja kaivosmiesten arki ennen ja nyt. Valon ja värin leikkiä nähdään, kun kierros huipentuu valoteokseen, joka esitetään 100 metriä syvän ja 100 metriä leveän kaivoslouhoksen pinnalla. Tytyrin Elämyskaivoksen -110-tasolle laskeutuminen on myös kokemus, kun maan alle vie Koneen huipputekniikkaa edustava hissi.

 

Lisätietoa:

tytyrielamyskaivos.fi

Pojat koneen päällä, Kuva Jussi Taipale.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.