Tervetuloa upeaan Aurlahtipäivään tiistaina 17.7.

Elastisen ilmaiskeikka, hyvää ruokaa ja juomaa sekä hauskaa tekemistä Lohjan Aurlahden rannassa ti 17.7. klo 13-21

Koko perheelle suunnattu, maksuton rantatapahtuma Aurlahtipäivä valtaa Lohjan Aurlahden rantapuiston uimarannan alueen tiistaina 17.7. klo 13-21. Pääesiintyjä Elastinen esiintyy klo 19 ja iskelmäkaraoken semifinaalit alkavat klo 16.30.

Päivän aikana rannassa voi syödä ja juoda hyvin, tehdä uusia kirppislöytöjä ja kokeilla useita eri aktiviteetteja. Tapahtumassa pääsee kokeilemaan mm. ilmadartsia, melontaa, fatbikea, brasilialaista jujutsua, mölkkyä ja Lohjan uusia sähköautoja. Paikalla on myös eläinrakkaille alpakoita sekä poneja ja lapsille pomppulinna. Aurlahtipäivän aktiviteettien lisäksi rannassa on käynnissä myös nuorten purjehtijoiden Zoom8 -luokan MM-kilpailu, jonka järjestävät Lohjan Purjehtijat. Purjehtijoiden tapahtuma-alueeksi on varattu rantakenttä 1 ja rantakentän sekä järven väliin jäävä nurmialue.

Rannasta saa paljon hyvää ruokaa ja juomaa kuten bbq- ja thairuokaa, hampurilaisia, lakuja, marjoja, kasviksia ja paljon muuta. Tapahtuma-alueella on myös 3 anniskelutoimijaa.

Aurlahtipäivän aikataulu

klo 13.00 Myynti alkaa kojuilla
klo 16.30 Iskelmäkaraoken semifinaali
klo 18.30 MM Zoom8 -purjehduskisojen ja joukkueiden esittely
klo 18.45 Kaupunginjohtaja Mika Sivula
klo 19:00 Pääesiintyjä Elastinen
klo 21.00 Tapahtuma päättyy

Pysäköinti ja liikenne

Aurlahden ranta on Lohjalla osoitteessa Rantapuisto 1, Lohja.

Ti aamulla on rannan huoltorakennuksen viereinen asfalttiparkki pois käytöstä ja Aurlahdessa liikenne suljetaan Multapäänkadun ja Vellamonkadun sekä Rantapuiston ja Laiturinkadun risteyksistä. Pysäköinti ohjataan taaimmaiselle rantakentälle, ja tarvittaessa Trallalan kentälle (Trallalankuja). Invaparkit tapahtuma-alueen yhteydessä. Keskustassa Anttilan koulun iso hiekkaparkki (Kirkkokatu/Rautatienkatu) on myös käytössä ja kaupungin alueen maksulliset parkit ovat klo 17 jälkeen maksuttomia. Myös julkisilla on helppo tulla sillä Lohjan linja-autoasema sijaitsee n.500 metriä tapahtuma-alueesta!

Liikenteenohjauksesta vastaavat Lohjan Seudun Työttömät ry

Sponsorit

Aurlahtipäivän sponsoreina toimivat Lohjan kaupungin lisäksi Bonne Juomat, SSO ja Op Länsi-Uusimaa. Tapahtuman järjestää Lohjan kaupunki.

Järjestyksestä vastaa JusaTeam ja lava- ja äänitekniikasta IdeaViihde. Tapahtuman juontaa Jukka Lehtonen. Tarkka myyjälista löytyy Facebookin tapahtumasivulta:

https://www.facebook.com/events/249183352301041/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.