Lohjalla Tapahtumien yö pe 24.8.

Lohjan tapahtumien yö järjestetään tänä vuonna perjantaina 24.8. Tapahtumien yö on jo kymmenvuotinen perinne elokuiseen tapahtumakirjoon. Tapahtumat ajoittuvat lähinnä alkuillasta lähelle puolta yötä. Tapahtumia on tällä kertaa kymmenessä eri kohteessa eri puolilla Lohjaa.

Tapahtumia järjestävät Café Lauri, Konditoria Pink Lemon, Ud Dos Tres tanssikoulu, Tytyrin Elämyskaivos, Lohjan tori/ torikahvila Kaffela, Synnerbergin kahvilakioski Perttilässä, Lohjan pääkirjasto, Lohjan museo, Tuuletupa käsityöläismyymälä sekä Kaljaasi Lauttaravintola Virkkalan lahdella. Tapahtumajärjestäjät vastaavat omista ohjelmistaan ja kaupungin matkailu kokoaa tapahtumat yhteiseksi Tapahtumien yön tarjonnaksi ja markkinoi niitä. Tapahtumia voi järjestää kuka tahansa ja tarkoitus on yhteisellä tarjonnalla elävöittää kaupunkia ja tarjota kohtaamispaikkoja kaupunkilaisille.

Tapahtumien yössä on monipuolista tarjontaa lapsiperheille Tytyrin pimeistä kierroksista vaikkapa Tuulentuvan käsityöpajoihin. Kahvilat Café Lauri ja Synnerberg tarjoavat oman kahvilarepertuaarinsa lisäksi esiintyjien myötä ohjelmaa illan viihteeksi. Konditoria Pink Lemon hemmottelee gluteenittomilla ja vegaanisilla kattauksilla konditoriaherkkuja. Pink Lemoniin tulee tehdä pöytävaraus, koska suosio on suuri. Lohjan torilla on torikahvila Kaffelan ja ohjelman lisäksi useita myyjiä vaatteista käsitöihin. Lohjan pääkirjastolla voi mm. katsella elokuvia tai ostaa kirjoja kirjojen poistomyynnissä. Lohjan museolla näyttelyt ovat avoinna klo 21 saakka ja niihin on vapaa pääsy. Kaljaasi lauttaravintola Virkkalanlahdella järjestää Solid-bandin keikan klo 19 alkaen. Tanssikoulu Un Dos Tres tarjoaa mahdollisuuden kokeilla flamencoa ja järjestää Sevillanas -illan johon on vapaa pääsy.

Tapahtumien yön koko ohjelma löytyy visitlohja.fi sivujen tapahtumakalenterista sekä liitteen julisteesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.