Paloniemen kylpylähotelli auki vuonna 2021

Nouseeko Lohjan Paloniemeen asuntomessuja ennen jopa 100 huoneen kylpylähotelli? Vertailuna voidaan ajatella kylpylähotelli Päiväkummun reilua 60 huonetta tai esimerkiksi Nokian kylpylähotelli Edenin reilua 200 hotellihuonetta. Paloniemeen suunnitellaan hotellin ohen myös reilua 200 erilaista loma-asuntoa ja vauhdikkaimmat suunnitelmat lupailevat kaiken olevan valmista Lohjan asuntomessuille – rakentuuko hotelli alle kolmessa vuodessa, kun perusinfrakin on rakentamatta ja päätökset tekemättä.

Länsi-Uusimaa lehti kirjoitti omassa artikkelissaan:

Intercol Oy:n toimitusjohtaja Kai Wahlberg sanoo, että yhtiö ei ole vieläkään lopullisesti ratkaissut, toteutetaanko kylpylä-hotellin päärakennus uudisrakennuksena vanhan sairaalan paikalle vai hyödynnetäänkö vanhaa sairaalarakennusta, jota korotettaisiin parilla kerroksella.

– Haluamme ensin nähdä, että kaupunki saa valmiiksi alueen kaavoituksen. Ratkaisut teemme sen jälkeen. Rakentamisen olemme valmiita aloittamaan heti ensi vuonna.

Asemakaavaehdotus tulee ensi tiistaina vetovoimalautakunnan ylimääräiseen kokoukseen.

Kunnallistekniikan rakentamiseen on varattu kaupungin investointibudjetissa alustavasti 2 miljoonaa euroa. Jo ensi vuonna rahaa kuluisi 500 000 euroa.

Jos vetovoimalautakunta osaltaan hyväksyy kaavan, se menee 3. joulukuuta pidettävän kaupunginhallituksen kautta nähtäville. Kaava voitaisiin hyväksyä valtuustossa ehkä maaliskuussa. Mikäli valituksia ei tule, kaava vahvistuisi jo keväällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.