Lohjalaisen Urheilun Ilta la 22.8. klo 18.00

Vuoden 2020 Urheilutietäjän tittelistä kamppaillaan Opus K:ssa järjestettävässä Lohjalaisen Urheilun illassa lauantaina 22.8. klo 18.00. Viralliseen kilpailuun osallistutaan yksilökilpailuna, mutta ”alemman vyötason” urheilutietäjät voivat ottaa epävirallisesti osaa kilpailuun max. 4-hengen joukkueina.

Kilpailun kysymysten laatijoina toimivat Jyrki Repola ja Marko Teeri, joka jälkimmäinen myös ylituomarin ominaisuudessa vastaa kilpailun läpiviennistä. Kilpailijat vastaavat kirjallisesti alkukilpailun 45 kysymykseen jotka jakaantuvat: 15 paikallisen urheilun kysymystä, 15 Olympiakysymystä ja 15 aihepiiriltään sekalaista kysymystä.

Tuomarin tarkistaessa alkukilpailun kysymykset on Lohjalaisen Urheilun illassa klo 19.00  paneelikeskustelun aika. Millainen Lohja on urheilukaupunkina, millainen se voisi olla? Mitkä ovat opit ja erityisesti positiiviset kokemukset tästä poikkeusvuodesta? Saattaisivatko eri toimijat löytää synergioita toisistaan, mikäli toinen aalto johtaa rajoitustoimiin?

Paneelissa mukana mm.

Jukka Vienonen

Pekka Luoma

Jari Piirainen

Alexander Holthoer

Noora Honkala

Urheilutietokilpailun loppukilpailu klo 20.00 – finaalissa kaksi parasta joukkuetta (vastaavat kirjallisesti) ja kaksi parasta yksilökilpailun tietäjää (vastaavat vuorotellen suullisesti/kirjallisesti)! Voittaja ratkaistaan 10 kysymyksellä.

Kilpailuun voi ilmoittautua paikanpäällä, mutta jos haluat olla varma mahtumisestasi kilpailuun käy ennakkoilmoittautumassa Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden sivuilla www.luusport.fi

Loppuilta on varattu vapaalle jutustelulle – bändeinä meitä viihdyttävät ”Safety Box” ja ”Katri Turunen”. Illan järjestelyistä vastaava Länsi-Uudenmaan Urheilijat toivoo kontaktinottoja erityisesti vuoden 2021 juhlavuoteen liittyen: LUU 30 v. ! – ”Tulemme jossakin muodossa kirjaamaan ylös mennyttä, mutta senttien ja sekuntien sijaan olisimme erityisen kiinnostuneita inhimillisistä sattumuksista ja tarinoista omaan seuraamme liittyen, mutta myös lohjalaiseen urheiluun liittyen laajemminkin ja kauempaakin kuin tuolta kolmenkymmenen vuoden ajalta. Ehkä tässä rajauksena kuitenkin yleisurheilu – mistä olemme tulleet paikallisesti?” kysyy seuran sihteeri Sanna Westerberg.

Lohjalaisen Urheilun iltaan esitämme avoimen kutsun kaikille lohjalaisille urheilutoimijoille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.