ER-tuki yrityspalvelut

ER-tuki markkinointipalvelut

Nykymarkkinointi – Digitaalinen markkinointi – Digimarkkinointi

Haluatko että kotisivusi löytyvät? Haluatko että ne oikeasti auttavat liiketoimintaasi ja liikevaihtoasi?

Oli sitten kyseessä lehtimainonta, suoramainonta, ulkomainonta, tapahtumamarkkinointi, uuden tuotteen lanseeraus, liikkeen avaaminen, vuosijuhlat, asiakasrekisterin luominen, asiakasbopnuskorttijärjestelmän tekeminen – ER-tuki on ollut mukana näissä kaikissa.

Markkinoinnin suunnittelu ei ole pelkästään mainosten suunnittelua vaan paljon myös asiakkaan ja asiakkaan kilpailijoiden ja asiakkaan asiakkaiden tarpeiden ja tilanteen kartoittamista ja ymmärtämistä.

Markkinoinnin tavat ja kulut sekä tarpeet ja tavoitteet ovat joka projektissa erilaiset.
Haluat sitten toteuttaa markkinoinnin sähköisesti, printissä, henkilökohtaisesti – käytä ER-tukea sparraajana ja katsotaan mitä saamme yhdessä aikaiseksi.

Digitaalisen markkinoinnin edut

Digitaalisen markkinoinnin edut ovat suunnattomat. Ensinnäkin se on suora markkinointia, suoramainontaa sen kaikilla hyvillä puolilla ja eduilla- suora yhteys potentiaaliseen asiakkaaseen, motivointi toimintaan jne.

Toisaalta on helppo luoda personoituja viestejä isolle joukolle helposti ja nopeasti. Kolmanneksi muttei mitenkään vähemmin kuin ykköskohta, digitaalinen markkinointi on analysoitavissa, laskettavissa ja sitä kautta kehitettävissä loogisesti. ER-tuki voi auttaa sinua saavuttamaan aivan uusia myyntilukuja!

Käytännössä mitä teemme?

ER-tuki toimii pitkälti pienten ja keskisuurten yritysten kanssa – monilla eri toimialoilla. Teemme sisältöä eri markkinointikanaviin, suunnittelemme yrittäjien kanssa sekä toteutamme pienkoulutuksia. Yksinkertaisen asian voi sanoa monimuotoisesti ja monimutkaisen asian yksinkertaisesti -tarvitsetko apua sisällöntuottamisessa – kotisivuille, mainoksiin….

Tuotamme myös internet kotisivuja ja tarjoamme palvelintilaa (meillä on useampi virtuaalipalvelin käytössämme). Toimimme myös mainossähköpostijärjestelmän (inwise) Suomen edustajana.

Sosiaalinen media

Facebook, SoMe

Siellä vain on oltava…..vai onko

Suomalaisista jo 1,7 miljoonaa on Facebookissa. Alle 35-vuotiaista 80 % käyttää verkon sosiaalisen median palveluita, ja nopeimmin kasvava käyttäjäryhmä on yli 50-vuotiaat. Onko sinun yritykselläsi varaa jäädä sosiaalisen verkon ulkopuolelle? (7/2011)

Facebook ei teknisesti ole vaikea projekti yritykselle – kuten ei moni muukaan sosiaalisen median pinta – mutta ongelma on kokonaisuudessa, resursseissa ja ymmärryksestä.

ER-tuki voi sparrata, suunnitella ja auttaa yritystäsi muodostamaan oma sosiaalisen median suunnitelma, aikatauluineen, budjetteineen, seurantoineen ja analyyseineen.

ER-tuki ja Kari Oksanen on kouluttanut yrittäjiä sosiaalisen median perustietoihin viimeiset pari vuotta Kalkkipetterissä Lohjalla, mutta sosiaalisen median yrityskohtainen analyysi ja tapaaminen on täysin mahdollista. Tällöin kysymyksessä on muunneltu versio tuotteestamme ”markkinoinnin peruskonsultaatio”, jossa pääpaino on yrityksen resurssien ohella myös sosiaalinen media ja yrityksen mahdollisuudet ja uhat siellä. Aikavaraus 1-2 tuntia tapaamiselle, 2-3 päivää raportin kirjoittamiselle ja hintaa palvelulle 549€+alv + matkakulut max 200€.

Tilaa heti soittamalla Karille 0400 733469.

ER-tuki kotisivuprojektit

Teimme ensimmäisen kotisivumme jo 1990-luvun puolessa välissä (kuva vieressä vuodelta 2000) ja siitä on tultu pitkä matka ja useampi sata kotisivuprojektia Suomessa, Englannissa, USA:ssa, Australiassa yms. Vuosien 2001-2017 aikana olemme toteuttaneet nykyiseen kotikaupunkiimme Lohjalle yli 70 kotisivutoteutusta.

Yhteystiedot

Kari Oksanen
kari.oksanen@ertuki.fi
Puh. 0400 733 469
https://ertuki.fi