Kettu Markkinointi

Tuotamme palveluita markkinoinnin ja myynnin tarpeisiin

Haluatko ansaita enemmän?

Kettu Markkinoinnin palvelut tähtäävät asiakasyrityksen parempaan näkyvyyteen, tunnettavuuteen, löydettävyyteen ja lopulta parempaan myyntitulokseen.

Tähän tavoitteeseen päästäksemme luomme kanssanne yhteisen sävelen, jota soitamme päästäksemme yhdessä sovittuun maaliin mahdollisimman hyvin. Teemme sen teidän kanssanne, omalla porukalla ja hyväksi havaittujen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Haluatko enemmän tai parempia asiakkaita?

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme ja ottamaan yhteyttä joko yhteyslomakkeella, tai laittamalla postia myyntitiimille myynti@kettumarkkinointi.fi  tai suoraan soittamalla myyntiimme 010-3274230

Tervetuloa lukemaan blogiamme.

Kettu Markkinointi on perustettu 1.8.2015 Kettu Julkaisut Oy:n aputoiminimeksi. Kettu Markkinointi jatkaa ER-tuen toimintoja uusin kokonaisuuksiin ja osittain uusin voimin.

Toimitamme palveluita sekä yksittäisille yrittäjille, kouluille, pienille ja keskikokoisille yrityksille. Toimittamamme palvelut ovat markkinointiin ja mainontaan suuntautuneita, mutta emme ole mainostoimisto, eli meillä ei ole AD/COPY henkilöitä. Verkostomme sisältää ammattilaisia kuitenkin myös mainostoimistoista ja teemme niiden kanssa yhteistyötä, mikäli asiakasprojektit sellaista tarvitsevat.

Yrityksen toiminta pohjautuu yrityksen toimitusjohtaja Kari Oksasen yli 25 vuoden kokemukseen ja toimintaan markkinoinnin, mainonnan ja julkaisutoiminnan parissa – yrityksen henkilökunnalla on kokemusta sisällöntuotannosta moniin medioihin alkaen vanhasta kunnon paperista nykyisiin sosiaalisen median kanaviin.

Kettu Markkinoinnin markkinointipalvelut

– koulutus

Markkinoinnin tarkoitus on luoda uusia ja ylläpitää vanhoja asiakassuhteita. Tehokkaan markkinoinnin saavuttamiseksi yrityksen tulee olla perillä alan ajankohtaisista suuntauksista. Markkinointikoulutukset antavat ajankohtaista tietoa ja käytännön vinkkejä tulokselliseen markkinointiin.

– suunnittelu

Markkinointisuunnitelma on yrityksen käytännöllinen työkalu. Sen avulla huolehditaan, että markkinointi kohdistuu oikein, toimenpiteet ovat tehokkaita ja tavoitteiden toteutumista voidaan seurata.

– toteutus

Toimitamme kotisivuja, lehtimainontaan, tiedotteita, artikkeleita, sosiaalisen median kanavien sisältötuotantoa, videoita, flyereita, tuotamme taustamusiikkia, tuotamme työvaatteet, autoteipit, ikkunateipit, mietimme logot, sloganit – yrityksen ja yrittäjän tarpeiden ja resurssien mukaisesti – ennen, nyt ja tulevaisuudessa

– seuranta ja analysointi

Markkinoinnin analysointi on erittäin tärkeä vaihe, että kerätty data saadaan jalostettua organisaatiolle hyödylliseksi informaatioksi ja päätöksentekijöille konkreettisiksi toimenpide-ehdotuksiksi. ​Ota yhteyttä ja kysy kuinka voisimme auttaa luomaan yritykseen analyyttisen kulttuurin? Monessa yrityksessä analytiikan hyödyntäminen on vajavaista, vaikka sen avulla pystytään luomaan todellista kilpailuetua. Yrityksen johdolla saattaa olla tahtoa, mutta käytännön etenemiseen ei välttämättä löydy ratkaisuja.

Sisältötuotanto

Sisältö on kaiken ao ja netissä. Kiinnostava sisältö houkuttelee kävijät yhä uudelleen ja uudelleen sivustolle. Kettu Markkinoinnin sisällöntuottajat voivat tuottaa sivuille erityyppistä sisältöä, tekstinä, kuvina, videona. Sisältöä olemme tehneet jo tekstinä ja äänenä ennen internet-aikaa.

Toimitamme sisältöä verkon kanaviin ja perustamme uusia kanavia, tuotamme uutta sisältöä ja muokkaamme printtisisällöstö digiä. Meiltä saa kaikki digitaalisen sisällön muodot yhdeltä toimittajalta: tuotamme myyntiä tukevia case-tarinoita (PR juttuja myös lehtiin), sähköpostimarkkinointia inwisen ohjelmistolla, valokuvia, videoita ja infografiikkaa.

Kettu Markkinointi toteuttaa sisältöjä eri mediakanaviin:

– lehdet (artikkelit, mainokset)

– kotisivut (tekstit, artikkelit, kuvat, graafit) sekä niiden ylläpiton että kotisivutilan

– blogit (tekstit, kuvat, videot)

– Facebook sivut (tekstit, kuvat, videot) sekä niiden ylläpiton

– Instagram

– YouTube

Toimitamme sisältöä joko tilauskohtaisesti tai sopimuskohtaisesti.

Yhteystiedot

Osoite:
Kalkkipetteri, Kievarintie 23, 08700 LOHJA

Toimitus: Vihdinkatu 6, 08100 LOHJA

Toimistomme on avoinna normaalisti arkisin klo 9.00-15.00, mutta varmista soittamalla etukäteen.

Puhelin 010-3274230

Tai suorat:

Kari Oksanen 0400- 733 469
Niko Laitinen 050- 5710 755

Sähköposti: myynti@kettumarkkinointi.fi, tai etunimi.sukunimi@kettumarkkinointi.fi

www.kettumarkkinointi.fi